Disclaimer: This website contains affiliate links I will receive a little commission if you buy through my links, to no extra cost to you. Thank you in advance to help me take care of my family

App Review – ABC en tellen Jigsaw puzzels

AppReview-ABC

ABC, tellen  en jigsaw puzzels – het alfabet en cijfers leren voor peuters en voor kinderen is een app voor kinderen voornamelijk tussen de 0 en 5 jaar jong. De app richt zich doormiddel van schattige kleurrijke afbeeldingen op het oefenen, verbeteren en leren van rekenen en taal. Aangezien de app zich toch wel echt richt op de jongsten onder ons, zijn de oefeningen ook bijna zo basaal. Bijvoorbeeld het tellen begint eerst tot 4 tellen. Dit is leuk doordat ze het in een simpel maar wel mooi jasje hebben gestoken. Bij bijna iedere oefening en zet krijg je wel een leuk geluidje of reactie te horen. De onderwerpen die aan bod komen zijn redelijk divers en bezitten ook vaak een animatie (Hondjes blaffen, wortels worden opgeknabbeld, etc).

Conclusie:
Erg leuke app voor de jongsten onder ons. Op zich zijn de oefeningen en levels wel weinig. De app bevat één in-app aankoop, dit is de upgrade naar het volledige spel, dit komt neer op eenmalig €1,79. De app zal dan worden uitgebreid naar ongeveer een drie keer grotere versie. De app is beschikbaar in wel 25 talen, dus al worden meerdere talen gesproken thuis en is het een wens om dit ook over te brengen naar het kind. Dan is deze app wel een aanrader.

Also read:  Hoe maak ik gebruik van een redactionele kalender met Google Agenda?

Het enige wat jammer is aan de app is dat er geen kinderslot in voorkomt wanneer je door wilt gaan naar de uitgebreide versie. Aan de lay-out is eigenlijk vrij weinig mis, het enige wat mij nog wel opviel is dat sommige puzzelstukjes niet mooi zijn afgewerkt, dit komt echter voor in misschien 1 level van wat ik heb gezien. Ook kan de app een beetje traag zijn, dit is helaas wel al vanaf de eerste knop die moet worden ingedrukt. Als laatste, het volume is niet erg makkelijk verstelbaar aangezien dit alleen even snel lukt tijdens een animatie.

(geschreven door stagiair Ziggy)