App voor Peuters:
App voor peuters is een app gericht op kinderen tussen de leeftijd 0 en 4 jaar jong. Het spel is grotendeels opgebouwd uit simpele vormen, maar is erg mooi weergegeven. De app is voornamelijk in de stijl flat. App voor Peuters leert de jongsten onder ons over verschillende diersoorten, wat is een olifant en wat is een kuiken, maar naast alleen dieren voorstellen leert uw kind ook kennismaken met een aantal basis voorwerpen. De taferelen verschillen van op de boerderij tot op het toneel. De app heeft allemaal verschillende grappige animaties, die uw kind doen gieren en brullen van het lachen.

De animaties zijn soms wel wat stug, hiermee bedoel ik dat de interactie niet helemaal vloeiend loopt wanneer geactiveerd.

Naast dat wordt uitgelegd hoe een varken heet biedt het ook een spelmodus aan waar je het juiste dier moet aanwijzen, onderscheid maken.

Conclusie:
Erg mooie stijl, simpel maar aantrekkelijk. Alles is vrij minimaal, dit maakt het echter wel makkelijk te begrijpen.

Also read:  Apps gratis of met korting downloaden?

De app bied één in app-aankoop aan, dit is de uitbreiding naar de volledige app. De volledige app is ongeveer 4 keer zo groot als de gratis versie. De eenmalige uitbreiding komt neer op €2,69. Uitbreiding naar volledige spel is beveiligd met een rekensom. Hierdoor zal er eerst een ouder bij moeten worden gehaald om verder te kunnen gaan met de uitbreiding.

Erg mooi, alleen erg snel door de app heen. De app wordt volledig in het Nederlands aangeboden.

Ziggy