KiddieVandaag de eerste review op ons blog. We willen regelmatig de apps die uitkomen onder de loep nemen en onze bevindingen met je delen. Vandaag is Kiddie aan de beurt. 

 


Kiddie positief opvoeden is een app voor kinderen van 5 jaar en jonger

Het spelletje is gratis tenzij je meer delen wil kopen, dit kan vanuit de app. De bedoeling van dit spel is om samen met Kiddie een opdracht uit te voeren. Zo bestaat het spel uit vier delen. In het eerste deel moet je Kiddie helpen om te gaan slapen. In het tweede deel leer je Kiddie op het potje te zitten. Het derde deel gaat over helpen eten. Bij het laatste deel moet je Kiddie lief laten zijn. Door middel van de instructies te volgen zul je Kiddie helpen om zijn opdrachten uit te voeren, daarbij leert het kind nieuwe dingen, het is erg leerzaam voor de jonge kinderen.

Conclusie
Het spel ziet er leuk uit en heeft leuke muziekjes door de levels heen. Het is erg makkelijk te besturen en is erg kind vriendelijk. De knoppen zijn makkelijk te gebruiken en de uitleg is erg duidelijk. Het spel heeft ook een kinderslot dus is handig om samen met ouders te spelen en kinderen kunnen niet zomaar zelf iets kopen. Het is erg leerzaam voor kinderen tussen de 1-5 jaar en is een absolute aanrader. Het enige waar ik over struikel is het feit dat de delen in de app €2,69 kosten wat erg prijzig lijkt.

Also read:  Een Gravatar in het MBO een must?