Geplaatst op 21 mei 2013 om 12:02

Hulpmiddelen digitaal portfolio: meerdere hulpmiddelen uitgelicht!In mijn laatste twee blogs ‘Digitaal portfolio: Dé erkenning voor een student?‘ en ‘Portfolio in de klas: waarom digitaal en hoe?‘ heb ik het over het digitale portfolio gehad. In deze twee blogs hebben we het gehad over het wat, waarom en hoe. In dit blog wil ik je de hulpmiddelen geven om dit zo goed mogelijk in de praktijk te brengen.

Er zijn natuurlijk enorm veel hulpmiddelen beschikbaar. Ik probeer mij te concentreren op de hulpmiddelen die online en gratis zijn, waardoor ze voor iedereen beschikbaar zijn. Ik heb één van mijn favoriete hulpmiddelen gebruikt; nl. Springpad, om ze op een rij te zetten. Zo kan ik gemakkelijk hulpmiddelen toevoegen en bijwerken indien nodig.

Scroll door de lijst om ze allemaal te bekijken.

Vond je dit blog interessant?
Deel het met je vrienden en collega’s!

Heb je nog vragen of wil iets anders kwijt?
Laat het me weten in een reactie hieronder!