Hulpmiddelen digitaal portfolio: Meerdere hulpmiddelen uitgelicht!

Hulpmiddelen digitaal portfolio: meerdere hulpmiddelen uitgelicht!In mijn laatste twee blogs ‘Digitaal portfolio: Dé erkenning voor een student?‘ en ‘Portfolio in de klas: waarom digitaal en hoe?‘ heb ik het over het digitale portfolio gehad. In deze twee blogs hebben we het gehad over het wat, waarom en hoe. In dit blog wil ik je de hulpmiddelen geven om dit zo goed mogelijk in de praktijk te brengen.

Er zijn natuurlijk enorm veel hulpmiddelen beschikbaar. Ik probeer mij te concentreren op de hulpmiddelen die online en gratis zijn, waardoor ze voor iedereen beschikbaar zijn. Ik heb één van mijn favoriete hulpmiddelen gebruikt; nl. Springpad, om ze op een rij te zetten. Zo kan ik gemakkelijk hulpmiddelen toevoegen en bijwerken indien nodig.

Scroll door de lijst om ze allemaal te bekijken.

Springpad bestaat helaas niet meer!

Vond je dit blog interessant?
Deel het met je vrienden en collega’s!

Heb je nog vragen of wil iets anders kwijt?
Laat het me weten in een reactie hieronder!

Lees ook:  Dé 7 stappen naar een 'Flipped Classroom'!

About Saskia

Ik hou van creëren, verrassen en bemoedigen!

Ik ben een doe-het-zelver en autodidact. Ik maak mijn eigen verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik kweek verschillende vruchten, kruiden en bloemen die ik ook weer gebruik in mijn producten.

Door middel van mijn blog probeer ik de "juf" in mij een plaatsje te geven. Lesgeven heb ik altijd super leuk gevonden en op deze manier kan ik delen wat ik uit heb gezocht en leer.

Ik maak illustraties en vind het geweldig om van iets "gewoons" (tekst of vorm) iets speciaals te maken dat mij en/of anderen raakt, ontroert of kracht bij kan zetten.

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen.

Mijn geloof, mijn gevoel en emoties, de natuur en vooral in het verwerken van dingen die op mijn pad komen.

Mijn passie is dat ik anderen mag raken met mijn kunst en dat dit hen kan helpen om gelukkiger te zijn en vooral helpt om nare momenten in het leven beter aan te kunnen.

One Response to “Hulpmiddelen digitaal portfolio: Meerdere hulpmiddelen uitgelicht!”