Disclaimer: This website contains affiliate links I will receive a little commission if you buy through my links, to no extra cost to you. Thank you in advance to help me take care of my family

Mijn droom de wereld in dansen!

DansjeDroomx302.exportDe vakantie is weer voorbij en alle scholen zijn weer begonnen. De vakantie is hier altijd een periode dat dingen even flink onder handen genomen kunnen worden, omdat daar in de rest van het jaar vaak weinig tijd voor is. Zo heb ik ook de plannen van mijn bedrijf goed onder de loep genomen en besloten om mijn focus iets te verleggen en nog verder toe te spitsen. Ik vind veel dingen leuk waardoor ik eigenlijk altijd met plezier werk, maar ik heb één echte passie en dat is programmeren. Het schrijven van een script, functie en dan iets laten gebeuren op je scherm, vind ik echt heel leuk om te doen. Een hele tijd heb ik hier niet veel mee gedaan en stond het op het lijstje “ooit”. Deze vakantie heb ik besloten om:

mijn droom de wereld in te dansen

Mensen helpen

Het afgelopen jaar is Mijnmediawijsheid.nl geboren, omdat ik graag mensen wil helpen om wegwijs te worden in de digitale wereld. Ik ben zelf opgegroeid met computers en ben veel bezig met digitaal gerelateerde zaken, dan zijn de veranderingen die op je afkomen vaak wel te behappen. In mijn omgeving zie ik veel mensen die er doodmoe van worden net iets onder de knie te hebben en dan veranderd alles weer, heel frustrerend. Dat kan ik me goed voorstellen en vind het dan ook leuk om daarbij te helpen.

Also read:  Welkom op de Nieuwe Website

Kind aan huis

Ik ben opgegroeid in een gezin met een vader in het middelbaar onderwijs. Ik leerde mijn man al kennen toen ik 13 was en hij is ook docent in het middelbaar onderwijs. In de eerste jaren van mijn bedrijf gaf ik regelmatig trainingen en merkte dat ik het overbrengen van kennis ontzettend leuk vind en ik daar veel energie van krijg. Vorig jaar was het dan ook niet zo vreemd dat ik me meer ben gaan bezig houden met hulp bieden in het onderwijs over die digitale wereld waar ik kind aan huis ben.

Mijn droom

Voor mij vielen de stukjes op z’n plek deze vakantie. Ik vind het super om anderen te helpen, ik geef graag les en programmeren is mijn passie. Mijn droom is dan ook om mooie educatieve apps te maken die ook werken op een website, zodat iedereen er toegang toe heeft en niet alleen mensen met een smartfone of tablet. De komende maanden gaan er verschillende apps beschikbaar komen op de website en in de AppStore.

Also read:  Dé 7 stappen naar een 'Flipped Classroom'!

About Saskia

I help people to feel better through my Illustrations! 😉

I love to create, inspire, surprise and encourage! I create illustrations and patterns and think it’s awesome that I can move or touch people with my creations.

I get my inspiration from my faith, my feelings and emotions, nature and from the experiences in life.

It is my passion to touch other people with my art and positive attitude to help them (to help others) to feel better, happier and more confident to handle what life is giving us. Good or Bad!

Love Saskia

3 Responses to “Mijn droom de wereld in dansen!”