Disclaimer: This website contains affiliate links I will receive a little commission if you buy through my links, to no extra cost to you. Thank you in advance to help me take care of my family

Moet dat nou, al die Nieuwe Media?

Moet dat nou, al die nieuwe media?De laatste tijd krijg ik vaak reacties van mensen dat ze het allemaal niets vinden, die nieuwe media. Ze zien het nut er niet van in, vinden het lastig zich weer in iets nieuws te moeten verdiepen of zijn bang omdat het zo snel veranderd. Dan heb ik het net onder de knie en dan veranderen ze weer van alles.

Ik kan ze geen ongelijk geven! Vooral Social Media is een enorm snel bewegende markt en als je niet bijblijft dan kun je gevoelsmatig weer opnieuw beginnen.

Toch ben ik ervan overtuigd dat wanneer je niet mee doet je een enorme kans laat liggen.

Wat mij opvalt is dat vooral ondernemers zich er wel bewust van zijn dat ze mee moeten doen, maar door hun bedenkingen er weinig tijd in steken. Vaak bang dat het enorm veel tijd kost en niets of weinig oplevert?

Dus wanneer je mij vraagt: “Moet dat nou, al die nieuwe Media?”, dan zeg ik volmondig JA en meteen erachteraan, maar ga niet zomaar een account aanmaken. Geef jezelf even de tijd en de rust om uit te zoeken welke Media voor jouw bedrijf een meerwaarde kunnen bieden.

Lees ook:  Online Presenteren: Wat zijn de opties?

In verschillende artikelen heb ik geschreven over de vragen die je jezelf zou moeten stellen wanneer je mee wilt gaan doen met de nieuwe Media.

Wanneer je jezelf niet de tijd en rust gunt om uit te zoeken wat zou kunnen werken voor jouw bedrijf, dan is de kans groot dat het een teleurstelling wordt en je er niet de gewenste resultaten mee behaalt.

Graag nodig ik je uit om de volgende artikelen te lezen. Wanneer je de vragen hebt beantwoord, dan ben je in staat om een goede keuze te maken en een strategie te bepalen die ook daadwerkelijk op gaat leveren.

HELP, ik kan niet kiezen?
SMART is niet slim, wist je dat?

Heb je iets aan mijn artikel gehad?
Ik heb het artikel op mijn Facebookpagina geplaatst, zodat jij je vraag kan stellen en mee kan discussiëren. Stel je vraag op mijn pagina en beantwoord zeker.

Ik hoop snel iets van je te horen!

Lees ook:  Portfolio in de klas: waarom digitaal en hoe?

 

About Saskia

I help people to feel better through my Illustrations! 😉

I love to create, inspire, surprise and encourage! I create illustrations and patterns and think it’s awesome that I can move or touch people with my creations.

I get my inspiration from my faith, my feelings and emotions, nature and from the experiences in life.

It is my passion to touch other people with my art and positive attitude to help them (to help others) to feel better, happier and more confident to handle what life is giving us. Good or Bad!

Love Saskia

2 Responses to “Moet dat nou, al die Nieuwe Media?”

  1. Overzichtelijke site Saskia, goed te begrijpen. De foto vind ik ook erg leuk gekozen, het heeft ook iets ondeugends en dat hoort wel bij je. Vrouwelijk zeker en toch zakelijk strak.
    Mooi!
    Groeten Anneke