Over Saskia!

Mijn naam is Saskia en probeer al enige jaren bewuster, zuiniger en zelfvoorzienender te leven. Op deze site deel ik mijn reis naar een bevredigend en gelukkig leven.

Ik ben getrouwd met een geweldige man en we hebben twee meiden (13 en 23). Ik ben al mijn hele leven creatief en heb al sinds 2006 mijn eigen creatieve onderneming.

Zo nu en dan zullen er ook artikelen langskomen over mijn creatieve inspanningen. De meeste artikelen zullen gaan over hoe ik in mijn dagelijks leven duurzamer en bewuster met het leven en de natuur omga. Uitgangspunt is altijd dat het zowel financieel als in tijd mogelijk en haalbaar moet zijn.

Op mijn YouTube kanaal zal ik de video’s plaatsen die ik probeer te maken om mijn artikelen leuker te maken om te lezen en processen die ik probeer te laten zien.

Mijn YouTube kanaal

Een van mijn hobby’s is fotograferen vooral macro, als ik daar tijd voor heb. Mijn man houdt ook van fotograferen en het is gezellig en leuk om er af en toe samen op uit te gaan. Ik plaats bij vlagen wat foto’s op Instagram.