Sneeuwvlokken in Illustrator

Sneeuwvlokken in Illustrator

Sneeuwvlokken in Illustrator maken klinkt moeilijker dan het is. In deze video laat ik je zien hoe je met een eenvoudige vorm hele leuke en mooie sneeuwvlokken kunt maken.

Sneeuwvlokken worden op heel veel manieren gebruikt. Vaak in achtergronden, maar ook in als versiering worden ze vaak toegepast.

Als je die mooie sneeuwvlokken ziet dan ziet dat er heel ingewikkeld uit, maar na deze video zul je zien dat dat best meevalt.

In deze video ga ik er vanuit dat je een eenvoudige vorm met lijnen kunt maken in Illustrator. Wil je daar nog wat hulp bij? vraag dan in de reacties hieronder een video aan en dan maak ik die graag voor je.

Ik wens je veel plezier en zou het erg leuk vinden om te zien wat jullie allemaal maken. Heb je je creatie ergens op Social Media staan of op je site? Laat dan de link achter in de reactieruimte, dan kan ik kijken en zien wat voor moois jullie allemaal hebben gemaakt.

Lees ook:  Waarom wil ik dit zo graag?

About Saskia

Ik hou van creëren, verrassen en bemoedigen!

Ik ben een doe-het-zelver en autodidact. Ik maak mijn eigen verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik kweek verschillende vruchten, kruiden en bloemen die ik ook weer gebruik in mijn producten.

Door middel van mijn blog probeer ik de "juf" in mij een plaatsje te geven. Lesgeven heb ik altijd super leuk gevonden en op deze manier kan ik delen wat ik uit heb gezocht en leer.

Ik maak illustraties en vind het geweldig om van iets "gewoons" (tekst of vorm) iets speciaals te maken dat mij en/of anderen raakt, ontroert of kracht bij kan zetten.

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen.

Mijn geloof, mijn gevoel en emoties, de natuur en vooral in het verwerken van dingen die op mijn pad komen.

Mijn passie is dat ik anderen mag raken met mijn kunst en dat dit hen kan helpen om gelukkiger te zijn en vooral helpt om nare momenten in het leven beter aan te kunnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *