Geplaatst op 17 oktober 2013 om 12:02

Schermafbeelding 2013-10-16 om 20.31.51Mijn droom de wereld in dansen is de afgelopen weken mijn dagelijkse routine geworden. Sinds ik de knop om heb gezet en heb besloten te gaan voor mijn droom is er al weer van alles gebeurd. In mijn laatste blog kon je al lezen dat het niet altijd Rozengeur & Maneschijn is. En dat de pasjes leren om te dansen nog de grootste uitdaging is.

 

Mijn passie

Apps bouwen, programmeren, code schrijven dat is mijn passie. Uit wat regels met tekst hele mooie dingen laten ontstaan. Dat vind ik echt geweldig.

Worstelen

Ondanks dat ik het geweldig vind en het echt mijn passie is, worstel ik ook regelmatig met de logica in alle code. Soms print ik alle code uit en plak het naast elkaar op grote vellen en kan dan met markers de verbanden leggen en de logica in kaart brengen. Dit proces op zich is ook erg leuk, maar wel tijdrovend en zeer intensief.

IMG_3147

Resultaat

Gelukkig na weken van enthousiasme, worstelen en krakende hersens is er dan ook een resultaat. De eerste app die ik heb gemaakt tijdens mijn voorbereidingen voor het “echte” werk is geaccepteerd in de appStore en kan gedownload worden.

Anagram Lite

Anagram Lite is een anagram spel. Je krijgt een woord en van dezelfde letters moet je een ander woord maken. Soms zijn er meerdere mogelijkheden, maar slecht één antwoord is hier goed. Kom je er echt niet uit dan kan de hint knop uitkomst bieden. Er zijn 4 niveau’s met elk 20 verschillende combinaties. Er staan alweer verbeteringen op de lijst voor de volgende update, maar nu ga ik eerst even genieten van het eerste succes.

De app is gratis en voorlopig alleen beschikbaar voor iPad met iOS 6.0 en hoger.

Download de app nu en laat me weten wat je ervan vindt met een review in de appStore. Heb je vragen, wil je een fout melden, of heb je suggesties voor verbetering kijk dan op de support pagina van de app.

Toekomst

Op dit moment zijn we bezig met een educatieve app voor kinderen van 4-6 jaar. Mijn Stagiaire Liona is druk bezig met het ontwerp en de marketing omtrent dit project en is een steun en toeverlaat. Steeds weer bedenken we nieuwe leuke dingen en het is een uitdaging om niet alles nú in de app te willen verwerken. We moeten nog wat overhouden om te verbeteren toch?

Hulp nodig

Als lezer van mijn blog heb ik wel je hulp nodig. Wij willen graag horen wat jullie zouden willen zien in een educatieve app voor kinderen. Maar ook als je ideeën hebt voor het VO/MBO dan zijn deze natuurlijk van harte welkom. Stuur me een mail via mijn contactpagina en wie weet kunnen we jou idee wel in de appStore zetten.

Mijn code roept weer…..!