Disclaimer: This website contains affiliate links I will receive a little commission if you buy through my links, to no extra cost to you. Thank you in advance to help me take care of my family

Teveel moeten in te weinig tijd? 30 hulpmiddelen! Deel 1

teveel-moeten-in-te-weinig-tijd-deel1.Dan is deze lijst voor jou. Ik heb een selectie gemaakt van hulpmiddelen die ik dagelijks, wekelijks of af en toe gebruik om mijn zaken op orde te hebben en te houden. Soms loopt het nog wel eens in de soep, maar met deze hulpmiddelen heb ik het zo weer op de rails. Deze lijst bestaat uit verschillende soorten hulpmiddelen en wellicht is een aantal voor jou niet van toepassing. Een paar op deze lijst gebruik ik nog niet of heel weinig, maar deze zijn wel de moeite waard om eens naar te kijken.

Deze lijst werd zo lang dat ik hem in 3 delen heb gesplitst. Volgende week komen 11 t/m 20 aan bod en als laatste de Top 10.

(21 t/m 30)!

21. Google formulieren
Google formulieren zijn ideaal om bijvoorbeeld je markt onderzoek mee te organiseren. Ik gebruik het niet heel vaak, maar dat gaat zeker wel gebeuren. Het maken van de enquete is heel eenvoudig en toch heel uitgebreid en er worden automatisch grafieken gemaakt van de informatie die binnenkomt, wat heel veel werk bespaart.

Also read:  Welkom op de Nieuwe Website

picasabubbel_

22. Picasa
Picasa gebruik ik voor prive om foto’s met familie en vrienden te delen en hier zit weer een mooie koppeling met Google+ en de iPhone app

23. Boomerang (Chrome extension)
Boomerang is een extensie die gekoppeld wordt aan je Gmail en je in staat stelt om (voor zover  ik weet) 2 dingen te doen:

  1. mail uitgesteld versturen
  2. een herinnering ontvangen als je niet binnen de door jou gestelde tijd een reactie hebt ontvangen

Schermafbeelding 2013-03-18 om 21.33.29

24. Yesware (Chrome extension)
YesWare is ook een Gmail extensie en je kan een beperkt aantal mails per maand laten tracken (volgen). Zo krijg je bij belangrijke mails een melding als deze is geopend door de ontvanger. Deze extensie is wel beperkt gratis 100 p/maand. Je kunt ook nog templates maken, maar dit heb ik nog niet geprobeerd.

25. Mindmeister

Schermafbeelding 2013-03-18 om 21.27.46

26. Mindomo

Schermafbeelding 2013-03-18 om 21.28.35

27. WiseMapping
28. Cacoo

img_cacoo

29. ProcessOn

Schermafbeelding 2013-03-18 om 21.32.50

Mindmeister, MinDomo, WiseMapping, Cacoo en ProcessOn zijn mindmapping hulpmiddelen.
Mindmappen is de laatste tijd erg populair. Ik heb een aantal hulpmiddelen uitgeprobeerd, maar de meeste zijn pas interessant wanneer je gaat betalen, daarom heb ik er een paar in dit lijstje staan die ik gebruik of nog uit ga proberen.

Also read:  Social Media Experts - ECHT of "FAKE"?

30. PasswordBox (Chrome extension)
PasswordBox is een extensie die helpt met het bijhouden van alle wachtwoorden die je tegenwoordig moet bijhouden.

Het is een hele lijst geworden. Ik hoop dat het jou helpt om je dagelijkse, wekelijkse en andere werkzaamheden te ordenen.

Heb jij ervaring met één van deze hulpmiddelen?
Laat dan hieronder je reactie achter.

Volgende week komen 11 t/m 20 aan bod en we eindigen met de Top 10.

About Saskia

I help people to feel better through my Illustrations! 😉

I love to create, inspire, surprise and encourage! I create illustrations and patterns and think it’s awesome that I can move or touch people with my creations.

I get my inspiration from my faith, my feelings and emotions, nature and from the experiences in life.

It is my passion to touch other people with my art and positive attitude to help them (to help others) to feel better, happier and more confident to handle what life is giving us. Good or Bad!

Love Saskia