Geplaatst op 14 januari 2014 om 12:01

Turbulente Start!In mijn vorige blog “Het nieuwe jaar kan beginnen, ben jij er klaar voor?” schreef ik over de plannen voor dit jaar. Ik was er helemaal klaar voor om goed te beginnen, maar voor het eerst in 12 jaar werd ik vorige week ziek. Nog niet helemaal fit schrijf ik nu dit blog. Soms kunnen dingen raar lopen en je gevoelens met je op de loop gaan. Juist de afgelopen week moest ik veel denken aan de lessen van mijn coach.Dus een week later dan gepland begin ik het nieuwe jaar. De eerste opdracht die ik mezelf heb gegeven is duidelijke prioriteiten te stellen en één ding tegelijk doen. Dat klinkt makkelijk, maar voor mij is dat een hele uitdaging.

De tweede opdracht die ik voor mezelf heb bedacht is om meer te vragen aan mijn doelgroep wat zij graag zouden willen zien. Niet alles wat ik bedenk is behoefte aan en ik wil juist graag maken waar behoefte aan is. Dus wil jij me helpen? Stuur me dan een berichtje met wat jij mist in de AppStore!

Het derde waar ik mee bezig ga is uitzoeken hoe de verhouding ligt in mijn doelgroep betreft Apple en Android. Mijn apps omzetten voor Android staat wel op mijn lijstje, maar ik heb geen inzicht hoe de verhouding ligt binnen mijn doelgroep.

Zo dat klinkt al als een plan. Eén van de dingen waar ik niet zo goed in ben is plannen. En ik heb geleerd dat het opschrijven van je plannen in bijvoorbeeld een blog een goede stok achter de deur kan zijn! Het is een commitment dat ik ben aangegaan met mezelf en dat wil ik graag met je delen.

Onder dit blog kun je reageren. Wil jij je plannen eens opschrijven en delen of wil je antwoord geven op vragen in mijn blog?
Heel graag, ik zie graag je reactie tegemoet!