Vakantie! Wat ga jij doen?

vakantie! Wat ga jij doen?Hier in de regio Noord is de vakantie aangebroken. Een mooi moment om eens te kijken wat er de afgelopen tijd is blijven liggen. Deze tijd gebruik ik graag om in huis klusjes op te pakken, maar ook om even lekker te gaan zitten voor die klussen waar ik maar steeds niet aan toe kom. Wekelijks schrijf ik een blog, maar verder kom ik (te) weinig aan schrijven toe. Ik vind het erg leuk om te doen!

Tijd inhalen

Zeker als het gaat om bijblijven op mijn vakgebied vind ik dat ik daar altijd te weinig tijd voor heb. De ontwikkelingen en mogelijkheden zijn zo divers en veranderen regelmatig, dat je eigenlijk nooit helemaal bij ben. Er is altijd wel iets waar ik nog niet aan toe ben gekomen om dit verder uit te diepen. Soms vind ik dat erg frustrerend, maar het houdt me ook scherp en lekker bezig. De vakantie periode geeft me de gelegenheid om dit lekker even in te halen.

Lees ook:  SMART is niet slim, wist je dat?

Wat ga jij doen deze zomer vakantie?

Hier een lijstje met ideeën:
 1. Dat boek lezen wat je al weken aanstaart
 2. Alle inspiratie (blogs, artikelen, foto’s, links) die je hebt opgeslagen eens doorlopen
 3. Iets opzetten wat je al heel lang van plan bent. Bijvoorbeeld een blog!
 4. Een groot project voorbereiden (schilderen van je huis, een evenement organiseren, etcetera)
 5. Lekker even niets wat met werk te maken heeft
 6. Administratie bijwerken (kan zowel privé als zakelijk zijn)
 7. Eindelijk dat eBook (af)schrijven
 8. Lekker genieten van je gezin en de extra tijd die jullie samen kunnen doorbrengen (op vakantie?)
 9. Afspreken met vrienden die je de laatste tijd niet veel gesproken hebt
 10. Lekker de schuur, garage of zolder uitmesten!
Lijstje

Misschien zie jij niets staan in het lijstje dat jou aanspreekt, maar ik heb er meerdere op mijn lijstje staan voor deze zomer. Voor mij is het een uitdaging om niet teveel op mijn lijst te zetten, zodat ik niet weer teleurgesteld ben, dat ik niet alles op mijn lijstje heb kunnen doen aan het eind van de zomer vakantie.

Lees ook:  Facebook introduceert nieuwe pijler: Facebook-sociogram!

Wat is jouw lijstje? en wat is jouw grootste uitdaging?
Ik hoor het graag van je in de reactieruimte hieronder!

Ik zou het erg waarderen als je dit blog met je familie, vrienden en collega’s wil delen!

About Saskia

Ik hou van creëren, verrassen en bemoedigen!

Ik ben een doe-het-zelver en autodidact. Ik maak mijn eigen verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik kweek verschillende vruchten, kruiden en bloemen die ik ook weer gebruik in mijn producten.

Door middel van mijn blog probeer ik de "juf" in mij een plaatsje te geven. Lesgeven heb ik altijd super leuk gevonden en op deze manier kan ik delen wat ik uit heb gezocht en leer.

Ik maak illustraties en vind het geweldig om van iets "gewoons" (tekst of vorm) iets speciaals te maken dat mij en/of anderen raakt, ontroert of kracht bij kan zetten.

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen.

Mijn geloof, mijn gevoel en emoties, de natuur en vooral in het verwerken van dingen die op mijn pad komen.

Mijn passie is dat ik anderen mag raken met mijn kunst en dat dit hen kan helpen om gelukkiger te zijn en vooral helpt om nare momenten in het leven beter aan te kunnen.

One Response to “Vakantie! Wat ga jij doen?”

 1. Wat een leuke plaatjes heb je er iedere keer bij staan.
  maken het nog duidelijker en spreken mij aan.