Geplaatst op 9 juli 2013 om 12:09

vakantie! Wat ga jij doen?Hier in de regio Noord is de vakantie aangebroken. Een mooi moment om eens te kijken wat er de afgelopen tijd is blijven liggen. Ik gebruik deze tijd graag om in huis klusjes op te pakken, maar ook om even lekker te gaan zitten voor die klussen waar ik maar steeds niet aan toe kom. Ik schrijf wekelijks een blog, maar verder kom ik (te) weinig aan schrijven toe. Ik vind het erg leuk om te doen!

Zeker als het gaat om bijblijven op mijn vakgebied (Mediawijsheid) vind ik dat ik daar altijd te weinig tijd voor heb. De ontwikkelingen en mogelijkheden zijn zo divers en veranderen regelmatig, dat je eigenlijk nooit helemaal bij ben. Er is altijd wel iets waar ik nog niet aan toe ben gekomen om dit verder uit te diepen. Soms vind ik dat erg frustrerend, maar het houdt me ook scherp en lekker bezig. De vakantie periode geeft me de gelegenheid om dit lekker even in te halen.

Wat ga jij doen deze zomer vakantie?

Hier een lijstje met ideeën:

  1. Dat boek lezen wat je al weken aanstaart
  2. Alle inspiratie (blogs, artikelen, foto’s, links) die je hebt opgeslagen eens doorlopen
  3. Iets opzetten wat je al heel lang van plan bent. Bijvoorbeeld een blog!
  4. Een groot project voorbereiden (schilderen van je huis, een evenement organiseren, etcetera)
  5. Lekker even niets wat met werk te maken heeft
  6. Administratie bijwerken (kan zowel privé als zakelijk zijn)
  7. Eindelijk dat eBook (af)schrijven
  8. Lekker genieten van je gezin en de extra tijd die jullie samen kunnen doorbrengen (op vakantie?)
  9. Afspreken met vrienden die je de laatste tijd niet veel gesproken hebt
  10. Lekker de schuur, garage of zolder uitmesten!

Misschien zie jij niets staan in het lijstje dat jou aanspreekt, maar ik heb er meerdere op mijn lijstje staan voor deze zomer. Voor mij is het een uitdaging om niet teveel op mijn lijst te zetten, zodat ik niet weer teleurgesteld ben, dat ik niet alles op mijn lijstje heb kunnen doen aan het eind van de zomer vakantie.

Wat is jouw lijstje? en wat is jouw grootste uitdaging?
Ik hoor het graag van je in de reactieruimte hieronder!

Ik zou het erg waarderen als je dit blog met je familie, vrienden en collega’s wil delen!