Welkom bij deze nieuwe website.

Nieuwe website SB2019

SaskiaBeeldman.nl heeft een volledige metamorfose ondergaan, omdat het hard nodig was. Een nieuw kleurenschema, een nieuw design en er volgen nog een hoop nieuwe blogs met verschillende onderwerpen.

Zoals je bovenin de banner onder mijn naam al kunt zien, heb ik vijf categorieën gekozen die bij mij passen.

Illustratie | CREATIEF | Inspireren | Bloggen | Kunstgalerie​

Deze vijf thema’s zullen in de blogs regelmatig terugkeren.

Ik heb nog wat onderwerpen waar ik over ga schrijven, die kon ik echter niet goed kwijt binnen deze site. Aangezien ik nog een site (SaskiaDesign.nl) heb en die ook aardig verwaarloosd was de afgelopen jaren heb ik die ook meteen even op de schop genomen.

Op SaskiaDesign.nl gaan de onderwerpen:
Hosting | WordPress | Cursussen | Sjablonen een leidende rol spelen.

De laatste jaren veel gezocht naar de niche waarin ik werkzaam wilde en kon zijn. De laatste drie jaar eigenlijk niet zo veel meer gedaan, omdat ik er niet uit kwam. Ook waren er andere dingen in mijn leven die veel tijd en energie kosten, dat ik niet goed wist hoe ik mijn onderneming op een goede manier kon bedrijven.

Also read:  Google Account, haal jij alles eruit?

Ik zeg zelf altijd tegen mij kinderen:

Beter iets niet doen, dan half!

Of

Als je het doet, doe het dan goed!

En als je het alleen maar half kunt doen, door wat voor omstandigheden dan ook, kun je het beter niet doen.

De afgelopen drie jaar lukte het me om het los te laten en te laten zijn wat het is, dat is een enorme stap voor mij geweest. Zowel zakelijk als persoonlijk.

Het mooie is dat er vanzelf een paar maanden geleden weer een kriebel ontstond en die vertelde mij, dat het tijd is om weer iets aan te pakken. Dit keer wilde ik het goed doen en heb de tijd genomen om alles goed uit te werken en voor te bereiden.

Waar ik mee bezig ben kun je hier alvast lezen.

Ken jij dat gevoel dat je wel van alles wil doen, maar er niet goed uitkomt, omdat je wellicht teveel leuk vindt?

Also read:  Mijn creatieve ontdekkingsreis!

Laat me weten in de reacties hieronder of je dit herkent en hoe jij hiermee omgaat!