Wil jij je EIGEN cursus laten produceren (GRATIS)?

In dit blog geef ik je de gelegenheid om je eigen op maat gemaakte cursus te laten produceren. Heb jij een techniek, vaardigheid of kennis die je wilt uitbreiden, dan kun je nu je cursusonderwerp indienen en wellicht wordt JOUW cursusonderwerp gekozen en geproduceerd. Wil jij je EIGEN cursus laten produceren? Kijk voor de bijzonderheden onderaan dit blog ⬇️.

De afgelopen weken ben ik druk geweest met het opnemen van mijn cursus (in het Nederlands) op SkillShare. Dit is een online platform waar je lessen kan volgen over het onderwerp dat jij wil en in je eigen tempo. Omdat het een maandelijks abonnement is van ongeveer €8,- dat je elk moment weer op kunt zeggen is het een voordelige manier om je kennis, technieken en vaardigheden te verbeteren. Het meeste is in het Engels, maar als dat geen probleem voor je is, dan kun je er zo’n beetje alles vinden.

Meld je nu aan via mijn link en krijg 2 maanden gratis om het uit te proberen.

Illustrator

Wil je Illustrator leren, maar heb je het gevoel dat het erg ingewikkeld is, dan nodig ik je uit om mijn cursus (Nederlands) te volgen (dit kan gratis met je 2 maanden gratis aanmelding via mijn link). In deze cursus ga ik er vanuit dat je nog weinig van Illustrator weet en leg alles uit. Ik werk met eenvoudige instrumenten om je wegwijs te maken in Illustrator en al direct een resultaat te kunnen boeken. Er is toch niet leuker dan meteen iets kunnen maken. En het mooiste is, dat je ook nog vragen kunt stellen die ik en medeleerlingen kunnen beantwoorden.

Lees ook:  Waarom wil ik dit zo graag?
Oefenbladen

Ben je al wat aan het stoeien geweest in Illustrator of heb je mijn cursus al gevolgd en je wilt een stap verder, dan zou ik de pentool onder de knie zien te krijgen.

Ik heb 2 oefenbladen voor je gemaakt die je GRATIS kunt downloaden, waarmee je de eerste oefeningen kunt doen met de pentool.

Wil je hier graag een video-instructie bij? Laat het me weten (in de reacties hieronder of via het contactformulier) en ik stuur deze naar je toe!

1 op 1 les

Ik geef ook les aan mensen 1 op 1 (omgeving Hoorn NH), helemaal aangepast aan jou wensen en behoeften. Woon je niet in deze omgeving (mag ook als je wel in de omgeving woont 😉) zou ik het super leuk vinden als je me laat weten wat je zou willen leren, dan maak ik een cursus* daarvan.

Degene die een cursusonderwerp* aanvraagt en die wordt gekozen om te produceren, ontvangt de cursus Gratis met een bonus. Je krijgt persoonlijk een reactie OOK als je niet gekozen bent!

Lees ook:  Hoe werkt de Pentool in Illustrator?

Meld je hier aan om jouw persoonlijke cursusonderwerp* door te geven en wie weet wordt JOUW cursus geproduceerd.

*Het onderwerp van de cursus moet onder één van de volgende keuzes vallen:

  • Illustrator
  • Herhalende patronen maken
  • Handletteren
  • Letterkunst
  • Lettertype maken

Je mag ook andere onderwerpen aanvragen, maar afhankelijk van mijn expertise kan het zijn dat ik jou onderwerp niet kan produceren. Je krijgt hier ALTIJD bericht van!

Heb je nog vragen of tips, laat het me weten in de reactieruimte hieronder!

Wil jij je cursus laten produceren?

About Saskia

Ik hou van creëren, verrassen en bemoedigen!

Ik ben een doe-het-zelver en autodidact. Ik maak mijn eigen verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik kweek verschillende vruchten, kruiden en bloemen die ik ook weer gebruik in mijn producten.

Door middel van mijn blog probeer ik de "juf" in mij een plaatsje te geven. Lesgeven heb ik altijd super leuk gevonden en op deze manier kan ik delen wat ik uit heb gezocht en leer.

Ik maak illustraties en vind het geweldig om van iets "gewoons" (tekst of vorm) iets speciaals te maken dat mij en/of anderen raakt, ontroert of kracht bij kan zetten.

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen.

Mijn geloof, mijn gevoel en emoties, de natuur en vooral in het verwerken van dingen die op mijn pad komen.

Mijn passie is dat ik anderen mag raken met mijn kunst en dat dit hen kan helpen om gelukkiger te zijn en vooral helpt om nare momenten in het leven beter aan te kunnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *